Search your favorite song for free

1. Talenti me i madh deri me tani

 • Published: 5 years ago
 • Duration: 2:01
 • By

2. TALENT I LINDUR, NUK KA SHPJEGIM TJETER :-)

 • Published: 5 years ago
 • Duration: 1:58
 • By

3. Talenti me i madh deri me tani

 • Published: 6 months ago
 • Duration: 2:01
 • By
Talenti me i madh deri me tani

Talenti me i madh deri me tani Talenti me i madh deri me tani Talenti me i madh deri me tani Talenti me i madh deri me tani.


4. Shikoi Qfar Ben Ky Magjistari Ne Got's Talent

 • Published: 3 years ago
 • Duration: 3:36
 • By

5. Doni Like Cristiano Ronaldo new talent 10 years old

 • Published: 5 years ago
 • Duration: 2:07
 • By
Doni Like Cristiano Ronaldo new talent 10 years old

Talenti 10 vjeqar Doni Arifi talentt i madh nga Mitrovica Akka Combo Touzani Akkas Toe Bounce Knee Akka Issy Akka 3000 ...


6. Talenti me i madh 2017

 • Published: 6 months ago
 • Duration: 0:28
 • By

7. Berna e vogël qan derisa i këndon nënës së saj (Berna Karagözoğlu )

 • Published: 5 years ago
 • Duration: 4:51
 • By
Berna e vogël qan derisa i këndon nënës së saj (Berna Karagözoğlu )

Berna e vogel qan deri sa kendon nje kenge per nenen e saj te cilen per shkak te keti shou televiziv nuk e kishte par tre muaj.


8. TALENTI ME I MADH NE BOTE GEORGIA'S GOT TALENT

 • Published: 2 weeks ago
 • Duration: 4:07
 • By

9. X Factor Albania - 8 Janar 2012 - Aziz Ruda

 • Published: 5 years ago
 • Duration: 7:05
 • By
X Factor Albania - 8 Janar 2012 - Aziz Ruda

Tv Klan. Per videot me te reja vizitoni http://www.tiranachat.net Kjo video eshte hedhur me lejen e producenteve Vera Grabocka ...


10. Aiola Laska dhe Anjeza Gashi - X Factor Albania 4 (Audicionet)

 • Published: 2 years ago
 • Duration: 9:46
 • By
Aiola Laska dhe Anjeza Gashi - X Factor Albania 4 (Audicionet)

Official Site: http://www.tvklan.al Follow us on Facebook: http://www.facebook.com/XFactorAlbaniia X Factor Albania 4, produced ...


11. Njeriu qe la jurin me goj Hapur

 • Published: 4 years ago
 • Duration: 6:05
 • By

12. X Factor Albania - The Best - Momente gazmore 1

 • Published: 2 years ago
 • Duration: 7:56
 • By
X Factor Albania - The Best - Momente gazmore 1

Official Site: http://www.tvklan.al Follow us on Facebook: http://www.facebook.com/XFactorAlbaniia X Factor Albania 4, produced ...


13. Shyti me i madh deri me tani ne futboll 2016

 • Published: 1 year ago
 • Duration: 0:15
 • By
Shyti me i madh deri me tani ne futboll 2016

Subscribe and Like [FB]: www.facebook.com/bleronlonii.


14. KROATI.. Talenti me i ri ne Fier (Shikojeni)

 • Published: 1 month ago
 • Duration: 1:38
 • By
KROATI.. Talenti me i ri ne Fier (Shikojeni)

Kjo po eshte shpejtesi.


15. Femija me ze me te bukur ne bot.

 • Published: 3 years ago
 • Duration: 3:43
 • By
Femija me ze me te bukur ne bot.

Subscribe:https://www.youtube.com/channel/UC31oUNTpsV5kQf1FFV6jnVA.


16. Talenti i vogel - Song for you

 • Published: 3 years ago
 • Duration: 2:58
 • By
Talenti i vogel - Song for you

Live song.


17. Talenti ma i madh i femnave (2014) -Kazanova

 • Published: 3 years ago
 • Duration: 5:40
 • By
Talenti ma i madh i femnave (2014) -Kazanova

Talenti ma i madh i femnave (Kazanova) 2014.


18. TALENTI X Emisioni 9

 • Published: 1 year ago
 • Duration: 58:23
 • By

19. Femjiu me i shpejt ne Bote Extrem

 • Published: 5 years ago
 • Duration: 1:49
 • By
Femjiu me i shpejt ne Bote Extrem

Kamera e Fshehur.


20. Piktori ma i Shpejt ne Bote

 • Published: 4 years ago
 • Duration: 3:08
 • By